Ειδική προσφορά για εξοχικές κατοικίες στη Θάσο

popgreekΗ Νέδων Κατασκευαστική σας δίνει τώρα την ευκαιρία να αποκτήσετε μια υπέροχη μονοκατοικία 110 τ.μ. στο συγκρότημα "Οικίες", στον Πρίνο της Θάσου, από 155.000 Ευρώ στην απίστευτη τιμή των 115.000 Ευρώ.

Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό κατοικιών, για τους τύπους Α, Β και Γ του συγκροτήματος "Οικίες"  που περιγράφονται αναλυτικά στην ενότητα "Έργα της Νέδων Κατασκευαστικής".

Πρόκειται για σύγχρονες μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες με πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικό κήπο, αποθήκη και parking και βρίσκονται σε πολύ ωραία τοποθεσία στο χωριό Πρίνος, με θέα το βουνό Υψάριο.

Οι ανέσεις του χωριού μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών, ενώ η κατασκευή και η τοποθεσία των κατοικιών τις καθιστά κατάλληλες τόσο για μόνιμη διαμονή όσο και για εξοχική κατοικία στη Θάσο.

Η καταβολή της αξίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σταδιακά, με την πρόοδο των εργασιών, ενώ οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον εξοπλισμό του σπιτιού σύμφωνα με τις επιλογές τους, αφού η αγορά πραγματοποιείται στο αρχικό στάδιο της κατασκευής.

Προσοχή: οι προνομιακές τιμές πώλησης ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας, κ.Θεόδωρο Ιωαννίδη, τηλεφωνικά στα 6944349634 και 2310 805520 ή μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.