Η ΝΕΔΩΝ Κατασκευαστική διαπιστώνοντας την ισχυρή και ανεπηρέαστη θέση του τουρισμού σαν κλάδου, ο οποίος διατηρεί τη θετική του προοπτική και για τα επόμενα χρόνια, δημιούργησε μια νέα επενδυτική πρόταση:

Την αγορά τουριστικής κατοικίας σε προνομιακή τιμή, η οποία ενοικιάζεται και αποφέρει ελκυστικό εισόδημα κάθε χρόνο. Η τουριστική κατοικία διατίθεται ταυτόχρονα προς πώληση, σε τιμή η οποία θα αποφέρει στον επενδυτή σημαντική υπεραξία.

Η δυνατότητα να χρησιμοποιεί και ο ίδιος την κατοικία όποτε το επιθυμεί, συμπληρώνει ένα ελκυστικό πακέτο που συνδυάζει την επένδυση με διακοπές.

Τα πλεονεκτήματα της επενδυτικής πρότασης της ΝΕΔΩΝ Κατασκευαστικής

 • Επένδυση σε έναν υγιή κλάδο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία
 • Αγορά τουριστικής κατοικίας σε προνομιακή τιμή
 • Ελκυστικές αποδόσεις με συνδυασμό υπεραξίας και ετήσιου εισοδήματος
 • Εξασφάλιση της επένδυσης με την εγγύηση των ακινήτων
 • Δυνατότητα σταδιακών καταβολών της αξίας της επένδυσης
 • Δεν απαιτούνται γνώσεις και ενασχόληση από τον επενδυτή

Τουριστική κατοικία: ένας νέος τρόπος διακοπών και μια έξυπνη επένδυση

Η ΝΕΔΩΝ κατασκευαστική παρέχει τη δυνατότητα σε υποψήφιους επενδυτές, να αγοράσουν μια τουριστική κατοικία στη Θάσο σε ειδική προνομιακή τιμή.

Η ΝΕΔΩΝ κατασκευαστική αναλαμβάνει να την νοικιάζει σε τουρίστες και να αποδίδει το εισόδημα που θα προκύπτει στον επενδυτή. Παράλληλα, η κατοικία θα διατίθεται προς πώληση, εφόσον ο επενδυτής το επιθυμεί, σε τιμή ψηλότερη από αυτή που έχει καταβάλει. Έτσι, ο επενδυτής θα απολαμβάνει ένα ελκυστικό ετήσιο εισόδημα και θα έχει παράλληλα τη δυνατότητα πραγματοποίησης σημαντικών κεφαλαιακών κερδών, εφόσον η κατοικία πουληθεί στην τιμή που έχει προκαθοριστεί σαν στόχος.
Οι καταβολές της αξίας της επένδυσης μπορούν να πραγματοποιηθούν σταδιακά, με την πρόοδο των εργασιών στην κατοικία. Φυσικά, ο επενδυτής δικαιούται να κάνει χρήση της κατοικίας του και να μείνει ο ίδιος ή άλλα πρόσωπα στα οποία θα παραχωρεί τη χρήση σ’ αυτήν για να πραγματοποιούν τις διακοπές τους.

Σημαντική πληροφορία προκύπτει από το γεγονός ότι οι υποψήφιοι αγοραστές της κατοικίας είναι οι εκάστοτε ενοικιαστές της, που μένουν ικανοποιημένοι από τη χρήση της.

Η αγορά μιας κατοικίας μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και από περισσότερους επενδυτές, σε περίπτωση που αυτοί είναι για παράδειγμα φίλοι ή συγγενείς.

Η πρόταση της ΝΕΔΩΝ αφορά σε διαφορετικούς τύπους σπιτιών που απευθύνονται σε ευρύ φάσμα επενδυτών, ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα. Η έκπτωση με την οποία προσφέρονται οι κατοικίες φτάνει το 30 % και οι ετήσιες αποδόσεις από την ενοικίασή τους κυμαίνονται μεταξύ 5% και 10%.

Ο Τουρισμός είναι το κυριότερο εξαγωγικό προϊόν της χώρας μας, το οποίο παραμένει αλώβητο από την πρόσφατη κρίση. Ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στον Τουρισμό, λόγω της σημαντικής αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τις χώρες των Βαλκανίων. Η έλλειψη ανάλογης φυσικής ομορφιάς, προσβάσιμων παραλιών με καθαρά νερά και αντίστοιχης ποιότητας υπηρεσιών στα υπόλοιπα θέρετρα της περιοχής (όπως η Μαύρη Θάλασσα) καθιστούν τη Βόρεια Ελλάδα ουσιαστικά μονοπώλιο στον τουρισμό για χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Τσεχία, η Πολωνία κτλ. Η βελτίωση των οδικών αξόνων, η διάνοιξη νέων συνοριακών σταθμών, η αύξηση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συνδέσεων, οι πολιτισμικοί και θρησκευτικοί δεσμοί, είναι παράγοντες που βοήθησαν στην ενίσχυση του Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα και θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο και τα επόμενα χρόνια.

Πολύ σημαντική είναι βέβαια και η αγορά της Ρωσίας, πολυπληθέστατης χώρας (15 πόλεις της υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο κατοίκους, με 15 εκατομμύρια στη Μόσχα και 9 στην Αγία Πετρούπολη) με ψηλή εισοδηματική στάθμη. Οι Ρώσοι προτιμούν την Ελλάδα σαν τουριστικό προορισμό, λόγω κοινής θρησκείας και κουλτούρας και είναι τουρίστες που καταναλώνουν πολύ περισσότερο από τουρίστες οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας, πολλαπλάσια ακόμη και από τους Βορειοευρωπαίους.

Τα πλεονεκτήματα της τουριστικής κατοικίας

Η διαμονή σε τουριστική κατοικία παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα για τους παραθεριστές:

 • Το οικείο περιβάλλον
 • η ιδιωτικότητα
 • η ανεξαρτησία
 • δυνατότητα στέγασης πολλών ατόμων και ολόκληρων οικογενειών
 • ανταγωνιστικότερη κατ’ άτομο τιμή

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα ελκυστικό πακέτο που μπορεί να οδηγήσει πολλούς επισκέπτες της Θάσου να προτιμήσουν αυτή την λύση, από τη διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ο επιχειρηματίας ή ο επενδυτής απολαμβάνει:

 • την λειτουργία μιας τουριστικής κατοικίας η οποία είναι εύκολη
 • δε συνεπάγεται πάγια κόστη
 • μπορεί να νοικιαστεί σε σημαντικά επιμηκυμένη σεζόν
 • μπορεί να νοικιαστεί και σε περιόδους εκτός σεζόν πχ το χειμώνα
 • να αποφέρει αρκετά έσοδα.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι αγοραστές εξοχικών κατοικιών από το εξωτερικό (που είναι και η πλειοψηφία των αγοραστών τουριστικών ακινήτων τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας) δείχνουν προτίμηση σε έτοιμα και πλήρως εξοπλισμένα σπίτια, γεγονός που καθιστά τις ενοικιαζόμενες τουριστικές κατοικίες υποψήφιες για πώληση και σημαντικό ποσοστό των τουριστών που τις προτιμούν υποψήφιους αγοραστές.

Η ΝΕΔΩΝ κατασκευαστική και ο χώρος δραστηριοποίησής της

Η ΝΕΔΩΝ Κατασκευαστική δραστηριοποιείται στην κατασκευή συγκροτημάτων παραθεριστικών κατοικιών στη Θάσο από το 1999. Έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη και πώληση περισσότερων από 40 σπιτιών, σε διάφορα μέρη του νησιού.
Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου και το κοντινότερο στα Βαλκάνια, μετά δε την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και απέχει μόλις τριάντα πέντε λεπτά από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια από φέρυ μπωτ και από την Καβάλα η οποία απέχει μόλις 1 ώρα και δέκα λεπτά. Η Θάσος διαθέτει πλήρεις υποδομές, άρτιο οδικό δίκτυο, πληθώρα τουριστικών εγκαταστάσεων, σημαντικά αξιοθέατα και δυνατότητα για ανάπτυξη πολλών δραστηριοτήτων ελευθέρου χρόνου. Το νησί διαθέτει σπάνια φυσική ομορφιά, πολυάριθμες αμμουδερές παραλίες με πεντακάθαρα νερά και με εύκολη πρόσβαση σε όλη την περίμετρό του και προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας.

Η υψηλή ζήτηση για ενοικίαση τουριστικών κατοικιών, σε συνδυασμό με τις ελκυστικότατες τιμές πώλησης που προσφέρει η Νέδων Κατασκευαστική, δημιουργούν μια άριστη επενδυτική πρόταση.

Προσοχή: οι προνομιακές τιμές πώλησης ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας, κ.Θεόδωρο Ιωαννίδη, τηλεφωνικά στα 6944349634 και 2310 805520 ή μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.